0

ترک اعتیاد یک روزه

تمام آنچه که باید در رابطه با ترک اعتیاد یکروزه بدانید

گاهی اعتیاد چنان برای فرد سرسام آور و سخت می‌شود که دوست دارد، در کوتاه ترین زمان ممکن ترک کند.

اما آیا چنین چیزی ممکن است؟ تلاش و مطالعه ی پزشکان منتج به ابداع روشی بسیار سریع به نام ترک اعتیاد یک روزه شده است، که طی آن فرد در 24 ساعت می‌تواند ترک کند.مهم ترین نکته ای که باید در رابطه با ترک اعتیاد یک روزه بدانید

اما وجود داشتن چنین روشی مبنی بر اینکه همه قادر به استفاده از آن هستند نیست. بلکه تمام جوانب آن برای شخص معتاد توسط پزشک متخصص بررسی و سنجیده می‌شود و سپس اگر تمام موارد و شرایط برای اقدام به ترک با چنین روشی مناسب بود، ترک زیر نظر متخصص انجام می‌شود.

در ادامه به بررسی جزئیات بیشتر این روش ترک می‌پردازیم.

آیا ترک اعتیاد یک روزه شدنی است؟

زمانی که شخص تصمیم به ترک اعتیاد می گیرد و یا اینکه خانواده به اجبار می خواهند که ترک کند، بهتر است که ابتدا به کلینیک و یا مراکز ترک اعتیاد مراجعه نموده و با نظر پزشک اقدام به ترک نماید.

چرا که روش‌های متعددی به منظور ترک اعتیاد پیش روی فرد قرار دارد که نمی توان بدون اطلاع پزشکی هیچ یک را انتخاب نمود.

ترک اعتیاد در کمپ نیز یکی از روش های کنار گذاشتن سومصرف مواد مخدر است. برای دیدن بهترین کمپ های ترک اعتیاد تهران کلیک کنید.

روش ترک اعتیاد یک روزه نیز از جمله متدهای ترک اعتیاد است که توسط پزشک متخصص و با بستری بیمار در بیمارستان انجام می شود.

با توجه به گزارش‌های علمی، ترک اعتیاد یک روزه نیز درصورتی شدنی است که شرایط فرد برای ترک با این روش مناسب باشد.

درواقع بستگی به فرد و شرایط جسمی و روحی وی دارد که این موارد نیز باید توسط پزشک و روانشناس مربوطه بررسی شود.

چه خدماتی در ترک اعتیاد یک روزه انجام می شود؟

در ترک اعتیاد یک روزه در واقع فقط سم‌زدایی است که کمتر از 24 ساعت انجام می‌شود، در حقیقت فرد پس از آن، از نظر جسمی احساس نیاز به مواد نمی‌کند.

اما همچون هر کدام از روش‌های دیگر ترک اعتیاد پس از آن نیازمند روان درمانی است که ذهن نیز بپذیرد که نباید سراغ مواد برود.

در روش ترک اعتیاد یک روزه، فرد با مراجعه به کلینیک ترک اعتیاد، تحت بررسی پزشک و روانشناس قرار گرفته و بعد از تایید اینکه وی می‌توان به این روش ترک کند نیز، در زمان معین بستری شده و تحت مراقبت پرستار خصوصی، از طریق یک سرم مواد بیهوشی به بدن وی تزریق شده و از طریق سرم دیگری داروهای ضد مخدر تزریق می‌شود.

بعضا بیماران در مقابل ترک اعتیاد خود مقاوت میکنند و این امر باعث میشود که خانواده بیمار به اجباری روی آورد. به این روش ترک اعتیاد، کمپ ترک اعتیاد اجباری میگویند. برای اطلاع کامل در رابطه با این روش به این صفحه مراجعه نمایید.

طی این روش فرد چیزی در حدود هشت ساعت بیهوش بوده و پس از بیداری و بهوش آمدن از نظر جسمی دیگر تمایل و نیازی به مصرف مواد ندارد و بدون درد و خماری مرحله سم‌زدایی را گذرانده است.

آیا ترک اعتیاد یک روزه علمی است؟

در همه‌ی روش‌های ترک برای سم‌زدایی، به عبارت ترک جسمی نیازمند مراقبت و همراهی همراهانی است که به خوبی از فرد مراقبت کنند و سپس با روش‌های اصولی و کمک روانشناسان به ترک روانی نیز بپردازد.

در ترک اعتیاد یک روزه، حساسیت کار بسیار بالا بوده و فرد برای انجام این روش، باید به کلینیک یا مرکز ترک اعتیاد مراجعه کرده و سپس توسط روانشناس مورد بررسی قرار گیرد تا تشخیص داده شود که آیا وی برای ترک اعتیاد یک روزه مناسب است یا خیر.

البته پیش از همه‌ی اینها، داشتن چند شرط برای انجام ترک یک روزه الزامی است، یک اینکه سن فرد زیر 45 سال باشد و دو اینکه بیماری های قلبی و تنفسی نداشته باشد.

به همین دلیل اگر ترک اعتیاد یک روزه با مراجعه به کلینیک و یا مراکز ترک اعتیاد صورت گیرد معتبر و علمی خواهد بود.

اما گاهی برخی با تصمیم خودسرانه و بدون نظر پزشک اقدام به ترک با این روش می‌نمایند، که اصلا علمی نبوده و بسیار خطرناک است.

ترک اعتیاد به مواد مخدر یکی از چالشی ترین کارهاست. چراکه ممکن است با روش های نادرست و غیراصولی، شرایط بیمار بدتر شود. از اینرو پیشنهاد میکنیم که بهترین مراکز ترک اعتیاد خصوصی تهران را مشاهده کنید.

ترک اعتیاد یک روزه چه خطراتی دارد؟

در بخش‌های قبل گفتیم که ترک اعتیاد یک روزه همچون سایر روش‌های دیگر ترک اعتیاد و حتی بیشتر از آنها نیازمند مراجعه به کلینیک و بررسی شخص توسط پزشک و روانشناس دارد.

و اگر بدین صورت و علمی ترک انجام گیرد، خطرناک نبوده و چه بسا اینکه روشی خوب و سریع برای افراد با شرایط مناسب، است.

اما اگر شخص بدون مراجعه به کلینیک ترک اعتیاد و خودسرانه اقدام به ترک اعتیاد یک روزه کند، خطرات زیادی برای وی خواهد داشت.

خطرات ترک اعتیاد یک روزه‌ی خودسرانه:

  • تشنج
  • مشکلات گوارشی
  • اختلالات خواب
  • مشکلات قلبی
  • نوسانات اخلاقی و رفتاری
  • و …

هزینه ترک اعتیاد یک روزه

گفتیم که ترک اعتیاد یک روزه در صورتی علمی و صحیح است که با مراجعه به کلینیک و زیر نظر پزشک انجام شود.

بنابراین هزینه‌ی آن نیز بستگی به کلینیکی دارد که فرد برای ترک به آن مراجعه می‌کند.

اما اگر احیانا فرد بخواهد غیر اصولی و خودسرانه اقدام به ترک یک روزه کند، فقط هزینه‌ی داروهای مصرفی را خواهد داشت.

که در ظاهر کم هزینه‌تر از مراجعه به کلینیک است، چه بسا که عوارض و خطرات بعدی آن هزینه‌های بیشتری را بر فرد تحمیل می‌کند و گاها هزینه‌ی جانی دارد که با هیچ مبلغی قابل جبران نخواهد بود.

بنابراین بهتر است بدون توجه به هزینه‌ی ریالی درمان در کلینیک، ترک اعتیاد یک روزه‌ی خود را زیر نظر پزشک و متخصصان روانشناسی این حوزه انجام دهید.

احتمال بازگشت به اعتیاد بعد از ترک اعتیاد یک روزه چقدر است؟

به جرات می‌توان گفت ترک اعتیاد جسمی (سم زدایی) با همه‌ی روش‌ها صد در صدی است، چرا که طی همه‌ی روش‌ها ابتدا سعی بر سم‌زدایی و ترک جسمی است.

اما نکته‌ی مهم و قابل توجهی که وجود دارد این است که فرد را از نظر ذهنی و روانی از اعتیاد رهایی یابد.

بنابراین احتمال بازگشت به اعتیاد بعد از ترک اعتیاد یک روزه نیز به این بستگی دارد که فرد پس از سم زدایی چقدر از نظر روانی نیز آماده شده است.

به همین منظور برای کاهش احتمال بازگشت به مواد بهتر است به کلینیک ترک اعتیاد مراجعه کرده تا علاوه بر سم زدایی نیز، روح و روان فرد توسط روانشناس نیز پاکسازی شود.

سخن آخر

ترک اعتیاد یک روزه از جمله روش‌های ترک اعتیاد است که پیش روی معتادان عزیز قرار دارد، که اگر فرد شرایط لازم جهت انجام آن را داشته باشد، روشی صحیح و علمی است درصورتی که توسط پزشک انجام شود.

اما با این حال، با توجه به خطراتی که این روش دارد، پیشنهاد میشود که برای سم زدایی و ترک اعتیاد خود، عجله نکنید و از روش های ترک اعتیاد فوری یا یک روزه پرهیز کنید.

همیشه برای انجام امور چندین روش پیش روی انسان قرار دارد و قوه‌ی عقل و تصمیم‌گیری صحیح است که به وی کمک می‌کند تا راه صحیح را انتخاب کند.

معمولا افراد سعی می‌کنند با استفاده از تجربه‌های پیشین جوری تصمیم گیری کنند که مجبور نباشند هزینه‌ی تجربه‌ی اشتباه را بدهند.

در ترک اعتیاد نیز چنین قضیه‌ای وجود دارد که فرد خودسرانه و بدون مراجعه به کلینیک اقدام به ترک کند و یا اینکه روش علمی و مراجعه به پزشک و کلینیک را انتخاب کند.

ترک اعتیاد یک روزه از حساسیت بالایی برخوردار است که اگر اشتباه کوچکی صورت گیرد ممکن است هزینه‌های سنگین جانی را در پی داشته باشد. بنابراین بهتر است بی گدار به آب نزده و با نظر پزشک به ترک سریع و مطمئن یک روزه بپردازید.

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *